50 g Olie margarine
50 g Perfect Fit
1     Æg
175 g Hvedemel
1 tsk Bagepulver
1-2 dl Syltetøj eller Marmelade
Fremgangsmåde :
Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Pisk ægget skummende.
Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og olie margarinen til ægget
unde omrøring.

Det meste af dejen fordeles I en smurt tærte form. Lidt af dejen
gemmes til at lægge over tærten.
Hæld syltetøjet over og fordel resten af dejen I små klatter på tærten.
Sæt den i ovnen ved 200c i ca 35 min. Til den er gennem bagt.

Hvis tærten laves I små tærte forme ( portions tærte forme ) skal
De kun bages i 15 min.
Serveres lun eller kold med flødeskum eller Cremefraiche.
Marmelade Tærte
Tærten er super nem og hurtig at lave.
Og så smager den også rigtigt godt.
Ingredienser :
Tærten er fryse egnet.
Tips :
Man kan skære ned på kalorierne I flødeskum og Cremefrache ved
At iblande en pisket æggehvide.
Til Toppen