De smager bare super godt.
Fastelavnsboller.
Ca.12 stk.
Ingredienser :
400 g hvedemel
175 g olie margarine
50 g gær
2 dl minimælk
2 tsk. Atwel eller Perfect fit
½ tsk. Salt
Creme :
2 æggeblommer
2 tsk. Atwel eller Perfect fit
2 tsk. Mazena
2 kopper minimælk
Fremgangsmåde :
Dej :
Bland mel og olie margarine sammen.
Lun mælken og rør gæren ud her i.
Rør alle Ingdrenser sammen til en smidig dej.

Creme :
Pisk æg og søde middelet sammen tilsæt mazena.
Mælken varmes op til kogepunktet og hældes i blandingen under
omrøring.
Det hele hældes tilbage I gryden og varmes til kogepungtet mens
der piskes.
Afkøl cremen.
Rul dejen ud og skær den I ca 12 stykker.
Læg 1 spsk. Creme eller marmelade på hvert stykke og fold dejen
sammen om fyldet.
Tryk kanterne til og sæt bollerne med sammenføjningen nedad på
Pladen med bagepapir.
Hæver i 20 min. Tildækket og lunt.
Pensles med æg.
Bages midt i ovnen i ca. 15 min. Ved 200c
Afkøles på rist.
Bollerne er fryse egnet.
Til Toppen