Knækbrød.

Dejlige lækre grov knækbrød

Indregner:
50g. havregryn
50g. sesamfrø
50g. hørfrø
50g. græskarkerne
2tsk bagepulver
1 ½ tsk. salt
200g hvedemel
2 ½ dl vand
3/4 dl rapsolie

Fremgangsmåde:

Ælt alle ingredienserne grundig sammen. Vær opmærksom på at dejen er meget blød.
Del dejen i to og kom hver del på et stykke bagepapir.
Læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, og rul dejen tyndt ud,
i mellem de to stykker bagepapir på størrelse med bagepladen.
Fjern det øverste bagepapir,
og skær med en kniv dejen i ca. 15 stykker, hvis du vil have knækbrødene store.
eller 30 stykker hvis de skal små som kiks.
Gentag det med den anden del af dejen.
bag begge plader med knækbrød i oven
v. 180 grader varmluft i 15-18 min. til de er let gyldne.
Bræk brødet der hvor kniven har sat mærker.

Skal opbevares i dåse eller platiskpose.

TIP: tilsæt evt. 50g rugmel det bliver knækbrødene ikke ringere af.